logo kijk & doe

Agenda

Kies datum:  

Vrijdag 25-05-18
PeuteratelierSpray kunstHeerlijk uitleven met spuitflessen. Door over voorwerpen te sprayen.

Zaterdag 26-05-18
PeuteratelierSpray kunstHeerlijk uitleven met spuitflessen. Door over voorwerpen te sprayen.
KleuteratelierSpray kunstHeerlijk uitleven met spuitflessen. Door over voorwerpen te sprayen.
KinderatelierHugo Kaagman: Stencil artMaak een kunstwerk dmv sjablonen en spuitverf in de stijl van Hugo Kaagman

Zondag 27-05-18
PeuteratelierLandschap in doos (geinspireerd op Gravenallee)Kom tussen 14:00 en 17:00 knutselen aan de Herengracht. Als inspiratie wordt de omgeving gebruikt. Met verschillende technieken en materialen maak je een schilderij in een doos. Voor kinderen vanaf twee jaar. (Onder de 6 jaar met begeleiding). Kosten zijn 7,-. Meld je aan via de aanmeldformulier en noteer welke tijd (14:00 of 15:30). Langs komen kan ook!
KleuteratelierLandschap in doos (geinspireerd op Gravenallee)Kom tussen 14:00 en 17:00 knutselen aan de Herengracht. Als inspiratie wordt de omgeving gebruikt. Met verschillende technieken en materialen maak je een schilderij in een doos. Voor kinderen vanaf twee jaar. (Onder de 6 jaar met begeleiding). Kosten zijn 7,-. Meld je aan via de aanmeldformulier en noteer welke tijd (14:00 of 15:30). Langs komen kan ook!
KinderatelierLandschap in doos (geinspireerd op Gravenallee)Kom tussen 14:00 en 17:00 knutselen aan de Herengracht. Als inspiratie wordt de omgeving gebruikt. Met verschillende technieken en materialen maak je een schilderij in een doos. Voor kinderen vanaf twee jaar. (Onder de 6 jaar met begeleiding). Kosten zijn 7,-. Meld je aan via de aanmeldformulier en noteer welke tijd (14:00 of 15:30). Langs komen kan ook!
JongerenatelierLandschap in doos (geinspireerd op Gravenallee)Kom tussen 14:00 en 17:00 knutselen aan de Herengracht. Als inspiratie wordt de omgeving gebruikt. Met verschillende technieken en materialen maak je een schilderij in een doos. Voor kinderen vanaf twee jaar. (Onder de 6 jaar met begeleiding). Kosten zijn 7,-. Meld je aan via de aanmeldformulier en noteer welke tijd (14:00 of 15:30). Langs komen kan ook!

Klik op onderstaande link voor de agenda
Peuteratelier Kleuteratelier Kinderatelier Jongerenatelier Volwassenatelier Vakantieknutsel